WCW: Taylor Swift

I wanna be back!

Jeg har stor respekt for bloggere! Mange får lavet masser af indlæg i løbet af ugen, mens jeg kom i gang med Jawcraig i slutningen af september, lavede et par indlæg og så gik jeg i stå. I løbet af oktober og december har jeg tænkt på bloggen, men først her i december har jeg haft lysten at skrive noget igen. Jeg vil tilbage til bloggen.

I løbet af tiden jeg har været væk, har jeg skrevet SRP og haft en dejlig juleferie og et godt nytår! Det var så rart endelig at få overstået SRP, lige siden starten på 3.g har opgaven ligget og truet. Jeg endte med at skrive i engelsk og historie om fredsmurene i Belfast, Nordirland, og jeg har afleveret med en følelse af, at jeg ikke kunne have gjort det bedre – rart! Juleaften blev tilbragt sammen med familien, hvor vi både fik danset rundt om juletræet og spist masser af lækker julemad. Dagene op til nytår var fyldt med hygge, og nytårsaften var jeg sammen med min bedste veninde til fest med de gamle fra folkeskolen Dejlig afslutning på et virkelig godt år!

Nu er det 2015, det sidste semester på gymnasiet er igang, og jeg fylder 20 lige om lidt – kom an!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WCW: Taylor Swift