Taylor/0.jpg" />
Rave ADK

WCW: Taylor Swift

Nu er det jo onsdag, og hvis man som jeg er på instagram (@juliesimper), så kan man næsten ikke undgå at støde på #WCW = woman crush wednesday. Urban dictionarys definition er sådan her:

WCW, or Woman Crush Wednesday, is a term used on Instagram, particularly for boyfriends, as an excuse to post a picture of their girlfriends to get likes on Instagram, along with a sappy love comment in the description. This can only be done on Wednesdays however, as mentioned in the name. Some girls often also use it for their best friends on Instagram, as a way of showing how great of a friend each of the two are to each other.

For mig betyder det nu også at man kan nævne kvinder, som inspirerer én, imponerer én eller bare i det hele taget er seje. Eftersom kampagnen HeForShe er i gang synes jeg det var på sin plads at hylde kvinder, så det vil starte på nu, og som overskriften lyder, skal dette indlæg handle om Taylor Swift. Hun går ikke specielt ind for feminisme, men er bare virkelig cool. Hun gik fra at være nærmest det eneste country musik som kom med på hitlisterne, til at skrive decideret popsange, som bliver meget populære. Grunden til at hun er min første WCW er netop også pågrund af en af disse hits: Shake it off! Hver gang den kommer på, kan man bare ikke lade være med at synge (og danse) med – elsker sange, der lige som Happy af Pharrel Williams, bare gør en glad! Og så er musikvideoen også ret cool (:

Youtube: Taylor Swift – Shake it off musik video

Grunden til at jeg kom på dette indlæg, var fordi jeg igår hørte en af Spotifys spillelister, og så kom der et ret lækkert cover af Shake it off på som den første sang, selv om jeg godt kan lide Taylors originale version, så er jeg nu også ret vild med Safaris:

Spotify: Safari – Shake it off (cover)

Udover at Taylor synger godt, så er hun også virkelig sjov. Det ved man, hvis man har så hende i filmen “Valentines day”, hvor hun spillede Taylor Lautners kæreste. Hun har også været med i The Ellen Show med Ellen Degeneres et par gange, der virker hun virkelig sød. Den bedste besøg var dog, da hun var sammen med Zac Efron, og de sang en duet for Ellen, så godt!

Youtube: Taylor Swift & Zac Efrons sang til Ellen

(Er nødt til at finde ud af, hvordan du indsætter youtube videoer..)

Og nu blev klokken så 3 min. over 12.. og det er ikke længere onsdag, så det må vist være det sidste af det første WCW, håber I kunne lide det (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rave ADK