Rave/0.jpg" />
Look..

Rave ADK

Fredag aften i sidste uge gjaldt det ADK på Slagelse gymnasium – denne aften for en gangs skyld med et tema: Rave! Til dig, der er ikke er helt sikker på, hvad det betyder, går det egentlig bare ud på at have masser af knæklys og selvlysende maling! Tilsat lidt alkohol (eller meget for nogens/manges vedkommende) er man sikret en lækker fest.

I år havde ADK-udvalget valgt at lade 3.g’erne købe billetter sammen med 2.g’erne (og 2.hf, men det plejer vi) under ret mange protester fra den ældste årgang – vi vil have ekstra fordele over at vi har klaret 2 år! Men det fik vi desværre ikke, ADK havde satset på at få en masse 1.g’erne med, da det jo er deres første gymnasiefest. Så lad gå da.. De er jo også meget søde, når de ikke står og fylder på gangene. Jeg havde heldigvis fået min veninde til at købe billet, da jeg ikke var der den dag, så hun klarede køen for mig – en sand ven (:

Mit outfit bestod af skaternederdelen fra ASOS, sølv paillet crop top fra Forever21, cowboy vest fra Terranova og mine gymnasiefest-converse, som siden 1.g kun har været brugt til dette formål, da jeg ikke nænner at få spildt øl og verdi på mine andre sko. Det er ret så uundgåeligt, i hvert fald hvis du danser meget som mig! Jeg havde jo egentlig lovet et billede af mit outfit, så I kunne se nederdelen in action, men de eneste billeder, hvor man kan se den rigtigt, er ikke så kønne. Så I må se den en anden gang (; Jeg brugte min bæltetaske overskulderen, det er bare en virkelig god festtaske, når der skal danses meget, så hopper den ikke rundt nede på hoften som en crossbody ville gøre.

Min aftenen startede ud med at mødes til noget hyggedruk/førfest sammen med nogle veninder i Slagelse. Efter nogle drinks, somersby og shots var vi i godt festhumør og klar til at gå ned til gymnasiet – så lækkert med en veninde, der kun bor 10 min. gang væk. Efter kø og tjek af armbånd, studiekort og efter drikkevarer i tasken kom vi ind, fik jakken i garderoben og så var vi ellers klar! Vi fik malet 2 streger på hver kind i ansigtet med UV-maling, fik et par knæklys om håndledet, og så kunne du finde os på dansegulvet. Der tilbragte vi næsten hele aftenen, undtagen et par gange hvor vi var ude og trække frisk luft og køle lidt af. Lækkert ADK (:

Omkring kl.12 gik vi mod byen, hvor vi endte med bare at spise en kebab inden vi smuttede hjem til min veninde igen, den der kilometer op til byen er noget af en dræber! Men sådan en kebab er nu også god..

Optog for første gang en video fra ADK, men af en eller anden grund synes jeg, at det skulle være en time-lapse.. Så her 2 sek. fra rave ADK, det er ret forvirrende, men det beskriver det nok meget godt. Synes det ser meget fedt ud med knæklysene på gulvet:

Youtube: Rave ADK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look..