Lykken er #1

Back again (again again..)

Okay, så prøver vi igen! Jeg har virkelig stor respekt for alle de bloggere som opdaterer deres blog dagligt, det viser virkelig dedikation dagligt at bruge tid på at skrive gode oplæg.

Men siden sidst:

  • er jeg blevet student! Wuuh det var altså den fedeste tid! Den gik alt for hurtigt..
  • har jeg været på ferie ved Gardasøen med min familie. Den hyggeligste afslapningstur, hvor der var masser af tid til at lægge ved poolen, spise pizza og nyde byerne omkring søen.
  • har jeg også været på Vig festival. Jeg var afsted sammen med nogle piger fra min klasse, og så var vi også sammen med den enes venner – en god lille camp vi fik lavet der (-: Jeg arbejdede på Olle Kolle bar sammen med de sødeste (ældre) mennesker, så billetten var gratis og jeg hyggede mig med at bartende, life is good! Vi afsluttede med Suspekt, den fedeste koncert ever! Det bedste ved at det var sådan en lille festival, var at vi endte med at stå næsten forrest til koncerten! Der stod kun lige en fyr foran mig, det var perfekt! Jeg er så klar til at tage afsted igen næste år.

Nu står den på et sabbatår, og jeg har en masse planer, som jeg skal lige have fundet ud. Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er #1